Krkonoše Krkonoše - svazek měst a obcí
Regionální rozvoj Krkonoše
Úspěšný veletrh v Polsku

Úspěšný veletrh v Polsku

24.05.2019

Ve dnech 10. - 12. května 2019 se pracovníci Krkonoše - svazek měst a obcí účastnili veletrhu cestovního ruchu Piknik nad Odrou v polském Štětíně.

Akce proběhla v rámci projektu "Po stopách regionální výroby a tradice v polsko-českém regionu Jelenohorské kotliny, Jizerských hor a Krkonoš," realizovaném v rámci Programu Interreg V-A Česká republika – Polsko (1.3.2019 – 28.2.2021), CZ.11.2.45/0.0/0.0/18_029/0001827, který je spolufinancován z Evropského fondu pro regionální rozvoj.

Jednalo se o 28. ročník jedinečné venkovní mezinárodní gastro akce a turistické nabídky, která se koná každoročně v květnu na břehu Odry a je velmi oblíbená všemi věkovými kategoriemi. Každý si zde najde něco, co ho zaujme, pořadatelé myslí i na děti, které se tu zabaví a užijí si skvělý den. Tento rok bylo ideální počasí a od toho se odvíjela i vysoká návštěvnost. Vystavovali jsme ve vlastním stánku, pod "křídly" agentury CzechTourism, na strategickém místě, kde se pohybovalo mnoho lidí. Veliký zájem byl o možnosti ubytování v Krkonoších, jednodenní výlety, novinky, zajímavosti, cykloturistiku a trhací mapy. Turisty zaujala připravovaná imaginární cesta Po stopách regionální výroby a tradice v polsko-českém regionu Jelenogorské kotliny, Jizerských hor a Krkonoš. Hodně turistů z této oblasti jezdí do polské části Krkonoš, kde jsou i nejčastěji ubytování. Nový projekt jim nabídne další zajímavá místa v tomto území a prodlouží dobu pobytu v méně exponovaných místech Krkonoš. 

 

[ zpět ]

Novinky a aktuality z Krkonoš na Váš e-mail.