Krkonoše Krkonoše - svazek měst a obcí
Regionální rozvoj Krkonoše
Přihláška na prodejní výstavu regionálních výrobců při 20. ročníku veletrhu EuroregionTour

Přihláška na prodejní výstavu regionálních výrobců při 20. ročníku veletrhu EuroregionTour

03.01.2020

Vážení výrobci regionálních produktů,

oslovujeme Vás s nabídkou zúčastnit se jubilejního 20. ročníku tradiční prodejní výstavy regionálních produktů • jarmarku • při veletrhu cestovního ruchu Euroregion Tour 2020, zaměřeném mj. na cestování za zážitky a řemeslem.

Vystavovat, prodávat a případně předvádět řemeslo se bude v krytých prostorách jabloneckého Eurocentra, a to ve dnech 06. a 07. března 2020 - pátek a sobota.

 

Jablonecká hospodářská komora připravila a realizuje projekt na podporu regionálních výrobců a řemeslníků, díky kterému Vám může nabídnout výstavní/prodejní plochu na veletrhu ZDARMA.

 

Cestování za řemeslem - ohlédnutí za veletrhem cestovního ruchu Euroregion Tour 2019

Ohlédnutí za loňským ročníkem veletrhu - foto

 

Přihlášku k účasti na jarmarku naleznete v příloze. Vyplněnou a podepsanou přihlášku je možné zaslat mailem na info@ohkjablonec.cz a foglova@ohkjablonec.cz, případně klasicky poštou. Do přihlášky prosím připište, zda budete výrobu i předvádět, což je velmi vítáno, v tomto případě máte garantováno rozšíření prodejního místa o předváděcí plochu. Součástí výstavy bude tradičně soutěž o nejlepší potravinu, suvenýr a tradiční regionální výrobek.

 

       *Kolik prodejců se akce účastní? OHK vybírá a oslovuje 50 osobitých výrobců.

       *Můžeme při prodeji zároveň propagovat naše aktivity např. propagačními bannery? Roll Up bannery jsou možné. Jiné větší propagační materiály po domluvě.

       *Od kolika do kolika hodin se akce koná? Akce je otevřena pro veřejnost v Pá 10-18 a So 9-13.

       *Lze použít pouze místní prodejní stoly? Jak velké jsou? Preferují se místní stoly (cca 1,4 x 0,7m), pokud byste chtěli použít vlastní stůl nebo stánek, je to možné, zašlete však prosím rozměry a foto pro zaplánování do prostoru veletrhu.

       *Jaká je cena prodejní plochy? Prodejní místo budete mít po oba dva dny zdarma, na každý stánek dostanete 2 stravenky do Restaurace Pod Rampou (uvnitř Eurocentra, přejdete suchou nohou)

       *Můžeme v případě předvádění výroby použít vlastní pracovní stůl? Je v tomto případě možné zvětšení prodejní a předváděcí plochy? Ano, poprosíme o rozměry/ foto stolu pro zaplánování do výstavních prostor.


Těší se na Vás

Okresní hospodářská komora v Jablonci nad Nisou

Jiráskova 9 • 466 01 Jablonec nad Nisou • www.ohkjablonec.cz

T: +420 483 346 002 • M: +420 724 613 025

 

Aktuální informace budeme průběžně přinášet na webu www.ohkjablonec.cz.

Přílohy aktuality

[ zpět ]

Novinky a aktuality z Krkonoš na Váš e-mail.