Krkonoše Krkonoše - svazek měst a obcí
Regionální rozvoj Krkonoše
Kampaň REGIONY SOBĚ

Kampaň REGIONY SOBĚ

22.07.2020

MAS Krkonoše, z.s. a MAS „Přiďte pobejt!“ z. s. se aktivně společně zapojily do kampaně REGIONY SOBĚ.

S ohledem na zkušenosti z poslední doby je zřejmé, že se můžeme spolehnout pouze sami na sebe. Proto se MAS spojily a vytvořily společnou platformu. Jmenuje se REGIONY SOBĚ a má za cíl podporovat regionální ekonomiku. Snaží se propojit lokální výrobce a poskytovatele služeb s konzumenty z celé ČR. Pomáhá tak, aby byl náš region odolnější, soběstačný a méně závislý.
Na webové stránce www.regionysobe.cz jsou a budou přehledně představeny místní podniky, které se dělí do šesti kategorií (Obchod a prodejny, Potraviny a přírodní produkty, Řemesla, Rukodělné výrobky, Služby, Stravování a ubytování). Veřejnost se zde seznámí s možnostmi, co lze v regionu navštívit, kde může utratit své peníze. Zapojený podnik získá propagaci a možnost prodeje svých výrobků a služeb prostřednictvím voucherů.

MASky nabízí se do kampaně zapojit. Vystupují pouze v roli prostředníka. Zajistí zápis do databáze místních podniků a prezentaci na uvedených webových stránkách. V případě prodeje voucherů, pak nakupující komunikuje přímo s podnikatelem. Zapojení do kampaně je zcela zdarma. Jenom je žádána spolupráce při udržování aktuálnosti informací a kontaktních údajů.

Pokud znáte místní podnik, který je zajímavý, kvalitní a zaslouží si podporu, sdílejte tuto zprávu dále.
Pokud máte sami zájem o zapojení do kampaně, prosíme vyplňte údaje v on-line formuláři a na email zelinkova.lucie@post.cz pošlete fotografii, kterou se budete na webu prezentovat.
Pokud potřebujete více informací, neváhejte MAS Krkonoše kontaktovat.

MAS Krkonoše, z.s. a MAS „Přiďte pobejt!“ z. s. společně vytvořily FB skupinu @Krkonosesobe s cílem podpořit zaměstnanost a místní ekonomiku v našem krásném regionu Krkonoš a Podkrkonoší. Neváhejte a přidejte se k nám do skupiny. Napište, koho hledáte či jakou práci sháníte. Zkuste být ve svých požadavcích co nejvíce konkrétní. Věříme, že díky této stránce pomůžeme najít přesně to, co hledáte.

 

 

Přílohy aktuality

[ zpět ]

Novinky a aktuality z Krkonoš na Váš e-mail.