Krkonoše Krkonoše - svazek měst a obcí
Regionální rozvoj Krkonoše
18. ročník prodejní výstavy regionálních produktů při veletrhu cestovního ruchu EuroregionTour 2018

18. ročník prodejní výstavy regionálních produktů při veletrhu cestovního ruchu EuroregionTour 2018

08.01.2018

Vážení výrobci regionálních produktů,

oslovujeme Vás s nabídkou zúčastnit se 18. ročníku prodejní výstavy regionálních produktů při veletrhu cestovního ruchu EuroregionTour 2018. Veletrh proběhne v krytých výstavních prostorách jabloneckého Eurocentra, a to ve dnech 16. a 17. března 2018 (pátek a sobota). Připravena je soutěž o nejlepší vystavovaný produkt kategorii tradiční regionální produkt, regionální potravina a suvenýr.
 
Níže uvádíme odpovědi na Vámi často kladené otázky:
- Kolik prodejců se akce účastní? Vybíráme do 50 osobitých výrobců (40 českých, 10 polských), kteří vystavují a prodávají v krytých prostorách jabloneckého Eurocentra.

- Můžeme při prodeji zároveň propagovat naše aktivity? Myšleno v podobě bannerů, letáčků, vizitek? Letáčky a vizitky určitě ano, bannery /počet, velikost, požadovaná plocha na umístění/ po domluvě.

- Od kolika do kolika hodin se akce koná? Pá 10-18, So 9-13.

- Předpokládám, že prodejní stoly lze použít pouze místní? Jak velké jsou? Místní stoly mají 1,4 x 0,7m, pokud byste přesto chtěli vlastní stůl, stánek, je to samozřejmě možné, pro zachování tradičního rázu výstavy poprosíme o zaslání rozměrů a fota.

- Jaká je cena za stánek? Pro podporu místních šikovných řemeslníků nabízíme prodejní místo regionálním výrobcům zcela zdarma. Každý řádně přihlášený řemeslník dostane 2 stravenky na výborný oběd v restauraci Pod Rampou, která se nachází ve stejném prostoru, ve kterém bude probíhat trh. Jídlo je možné po dohodě s organizátorem nechat zabalit a zanést přímo na stánek.

- Můžeme v případě předvádění výroby použít vlastní menší pracovní stolek? Je v tomto případě možné zvětšení prodejní a předváděcí plochy? Ano, určitě, poprosíme o rozměry/ foto stolku.

Pokud potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat. V případě Vašeho zájmu prosím vyplňte přihlášku a naskenovaný originál nám zašlete mailem nebo klasickou poštou.

Těšíme se na spolupráci s Vámi.

OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA V JABLONCI NAD NISOU
Jiráskova 9 | 466 01 Jablonec nad Nisou
T: +420 483 346 002 | M: +420 724 613 025
foglova@ohkjablonec.cz | www.ohkjablonec.cz

"Síť hospodářského rozvoje česko-polského příhraničí" CZ.11.4.120/0.0/0.0/15_006/0000071

Informace o projektu, další akce v rámci projektu

Přílohy aktuality

[ zpět ]

Novinky a aktuality z Krkonoš na Váš e-mail.