Krkonoše Krkonoše - svazek měst a obcí
Regionální rozvoj Krkonoše
Po kraji na kole s novými cyklomapami

Po kraji na kole s novými cyklomapami

11.03.2015

Královéhradecký kraj už má nové mapy pro milovníky cykloturistiky. Skladný balíček obsahuje zároveň informační brožury o nejatraktivnějších lokalitách regionu. Cyklomapy vycházejí v nákladu 60 tisíc kusů a první zájemci je dostanou už v pátek 13. března na veletrhu Infotour a Cykloturistika v hradeckém Aldisu. Přijďte si také pro svůj kus!

V balení je hned šest map turisticky významných území Královéhradeckého kraje - Hradecka, Českého ráje, Krkonoš, Podkrkonoší, Kladského pomezí, Orlických hor a Podorlicka. Najdete v nich veškeré aktuální cyklotrasy a cyklostezky, trasy pro mountainbike a singletrack i cesty vhodné pro in-line bruslaře. Nechybí ani běžné turistické trasy. Informační brožury, které jsou také součástí balíčku, se potom věnují dvanácti vytipovaným atraktivním lokalitám Královéhradeckého kraje.

Je to výsledek zakázky, kterou jsme mohli zadat díky evropským penězům z programu ROPu Severovýchod. Náklad je 60 tisíc kusů,“ říká náměstek hejtmana a radní pro cestovní ruch Otakar Ruml.

V mapách je vyznačena i související doprovodná infrastruktura, včetně turisticky zajímavých míst. Křest map proběhne 13. března na veletrhu Infotour a cykloturistika v hradeckém Aldisu a dále budou mapy k dispozici v informačních centrech kraje.

 

Zdroj: http://www.kr-kralovehradecky.cz/cz/kraj-volene-organy/tiskove-centrum/aktuality1/po-kraji-na-kole-s-novymi-cyklomapami-77406/

[ zpět ]

Novinky a aktuality z Krkonoš na Váš e-mail.