Krkonoše Krkonoše - svazek měst a obcí
Regionální rozvoj Krkonoše
O seminář „Kvalitou služeb k dalšímu rozvoji cestovního ruchu“ byl veliký zájem

O seminář „Kvalitou služeb k dalšímu rozvoji cestovního ruchu“ byl veliký zájem

14.11.2014

Seminář se věnoval praktickým tématům, jako financování, využití moderních technologií pro zvýšení kvality služeb či možnostem příhraniční spolupráce Česko – Polsko. Celkem dorazilo 140 zájemců.

 

Ve středu 5. listopadu se v prostorách sálu Jana Letzela v Regio centru Nový pivovar uskutečnil seminář „Kvalitou služeb k dalšímu rozvoji cestovního ruchu“. Seminář se konal od 9 do 15 hodin a vystoupili na něm zkušení a erudovaní přednášející z veřejnosprávní i podnikatelské sféry.

Prakticky zaměřené přednášky byly určeny poskytovatelům služeb v oblasti cestovního ruchu, ale také zástupcům organizací cestovního ruchu, měst, obcí a místních akčních skupin. Probírala se témata týkající se možností finanční podpory cestovního ruchu v období 2014 – 2020 či aplikace moderních technologií pro zvýšení kvality poskytovaných služeb. O seminář projevilo zájem celkem 140 účastníků a převýšili tak kapacitu sálu Jana Letzela.

Jednalo se již o druhý seminář tohoto typu spolupořádaný Královéhradeckým krajem. Tento ročník byl navíc připravován ve spolupráci s Krajskou hospodářskou komorou Královéhradeckého kraje.

 

Jednotlivé prezentace ze semináře si můžete stáhnout na této adrese:

http://www.komora-khk.cz/index.php/kalendar-akci/details/89-kvalitou-sluzeb-k-dalsimu-rozvoji-cestovniho-ruchu.html

 

Autor: Ondřej Česák

 

Zdroj: http://www.kr-kralovehradecky.cz/cz/kraj-volene-organy/tiskove-centrum/aktuality1/o-seminar-_kvalitou-sluzeb-k-dalsimu-rozvoji-cestovniho-ruchu_-byl-veliky-zajem-74494/

[ zpět ]

Novinky a aktuality z Krkonoš na Váš e-mail.