Krkonoše Krkonoše - svazek měst a obcí
Regionální rozvoj Krkonoše

MICE Trip Královéhradeckého kraje zavítal i do Krkonoš

18.10.2017

MICE trip po Královéhradeckém kraji, který se uskutečnil ve dnech 10. – 12. 10. 2017, připravil Hradec Králové Region Convention Bureau (založený při destinačním managementu Hradecko) ve spolupráci s Czech Convention Bureau také pro zástupce korporátních firem a zástupce médií zabývající se kongresovým a incentivním programem. Účastníci navštívili vybraná místa, která může Královéhradecký kraj v oblasti kongresového a incentivního cestovního ruchu nabídnout.

Alena Cejnarová, manažerka, která za Krkonoše – svazek měst a obcí vedla prezentaci, upřesnila: „V Krkonoších byli hosté ubytováni v hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou, nejvyšší budově Královéhradeckého kraje. Za Svazek Krkonoše jsme jim představili region, širokou nabídku aktivit, které nabízí, ale také projekty, které Svazek připravuje a dlouhodobě udržuje. Dárkem od nás získali propagační materiály, které mohou využít pro své klienty.

I z následné diskuse bylo zřejmé, že je pro účastníky tripu náš region atraktivní, a to především vzhledem k jedinečnosti přírody snoubící se s bohatě rozvinutou a moderní infrastrukturou cestovního ruchu. Mohou tak svým klientům nabídnout stylové konferenční prostory i různorodý incentivní program.“

Krkonoše – svazek měst a obcí s Hradec Králové Region Convention Bureau dlouhodobě spolupracuje. K tomu Alena Cejnarová ještě doplnila: „Pro potřeby podpory a propagace kongresové a incentivní turistiky jsme vytvořili a průběžně aktualizujeme databázi subjektů nabízejících vhodné kongresové prostory v Krkonoších. Vznikla i databáze možností incentivy v jednotlivých střediscích Krkonoš. Další podobný trip je plánován na jaro příštího roku a zavítá i do dalších částí Krkonoš,“ uzavřela A. Cejnarová. 

(Poznámka: Incentivní turistika je v naší zemi nepříliš rozšířený pojem. Jedná se o způsob, jak motivovat zaměstnance. Při cestě incentivního charakteru odmění zaměstnavatel svého zaměstnance cestou, při níž se vydává výhradně za odpočinkem nebo za poznáním – zkrátka a dobře na dovolenou.)

D. Palátková, Říjen 2017. Další informace o aktuálním dění z turistického regionu Krkonoše a ze života Svazku Krkonoše najdete na: www.krkonose.eu, www.svazek.krkonose.eu, www.rozvoj.krkonose.eu a také na facebookovém profilu: www.facebook.com/Krkonose.eu

 

Tiskovou zprávu ke stažení naleznete v příloze.

[ zpět ]

Novinky a aktuality z Krkonoš na Váš e-mail.