Krkonoše Krkonoše - svazek měst a obcí
Regionální rozvoj Krkonoše
Jak a kde požádat o dotaci se firmy dozví na veletrhu

Jak a kde požádat o dotaci se firmy dozví na veletrhu

05.09.2017

Liberecký kraj ve spolupráci s Agenturou CzechInvest, zve všechny zájemce na Veletrh dotačních příležitostí se zaměřením zejména na podnikání a průmysl. Akce se uskuteční ve čtvrtek 14. 9. 2017 od 9:00 do 15:00 v pátém patře nově otevřené budově Evropského domu v Liberci. Účast na akci je zdarma a bez registrace.

„Manažeři a podnikatelé mohou využít jedinečnou možnost zdarma konzultovat jaké dotace, od koho a za jakých podmínek mohou čerpat na realizaci svých záměrů, a to přímo s administrátory jednotlivých programů podpory,“ přiblížil Martin Půta, hejtman Libereckého kraje.

U jednotlivých konzultačních stolů budou zastoupeny podnikatelsky nejoblíbenější zdroje dotací. „Operační programy Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost, programy Technologické agentury České republiky, Integrovaný regionální operační program, Program rozvoje venkova, Operační program Zaměstnanost, programy Úřadu práce, programy Fondu dalšího vzdělávání, programy agentury CzechInvest a CzechTrade, programy Libereckého kraje, programy přeshraniční spolupráce, Fond malých projektů Euroregionu Nisa a dotace na vznik i provoz Dětských skupin,“ vyjmenovala Radka Loučková Kotasová, členka rady Libereckého kraje pro oblast hospodářského a regionální rozvoje, evropských projektů a územního plánování, která přijala nad celou akcí záštitu. Důležité informace k dotacím poskytnou zájemcům mnohé agentury a organizace, včetně zástupců Eurocentra Liberec a Agentury regionálního rozvoje.

Evropský dům, bývalý Výzkumný ústav textilních strojů sousedí s budovou Krajského úřadu Libereckého kraje a po rozsáhlé rekonstrukci byl nově otevřen 31. srpna 2017. Veřejnost v něm najde především veškeré poskytovatele eurodotací.

Zdroj: Liberecký kraj

[ zpět ]

Novinky a aktuality z Krkonoš na Váš e-mail.